Sampeyan pengin mbangun bisnis online?
Kita bisa mbantu ing sembarang industri!

FINANCE | REAL ESTATE | INTERNET | CORPORATE | LIFESTYLE

Yen sampeyan ora setuju karo Katentuan Pangguna, gunakake terus nggunakake situs kasebut!

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan tegas pitakon lan Persetujuan kanggo Ketentuan iki. Yen sampeyan ora setuju karo Katentuan Panggunaan, aja nggunakake situs iki.

Watesan Gunakake Bahan

Bahan ing situs web iki hak cipta lan kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Teks, grafis, basis data, kode HTML, lan sifat intelektual liyane sing dilindhungi dening UK lan International Copyright Laws, lan ora bisa disalin, dicithak ulang, diterbitake, direkayasa, diterjemahake, di-host, utawa disebarake kanthi tanpa tegas. Kabeh merek dagang ing situs iki minangka merek dagang saka CarlHenryGlobal.com utawa pemilik liyane sing digunakake kanthi ijin.

Kepemilikan Database, Lisensi, lan Panggunaan

CarlHenryGlobal.com njamin, lan sampeyan setuju, sing CarlHenryGlobal.com dadi pemilik hak cipta saka Database Link kanggo artikel lan sumber daya sing kasedhiya saka wektu ke wektu liwat http://www.CarlHenryGlobal.com. CarlHenryGlobal.com lan para kontributor nyatakake kabeh hak lan ora ana hak properti intelektual sing dianakake dening persetujuan iki.

CarlHenryGlobal.com nyedhiyakake lisensi sing ora eksklusif, sing ora bisa ditransfer kanggo nggunakake basis data sing kasedhiya kanggo sampeyan miturut Ketentuan lan Ketentuan iki. Database (s) bisa digunakake mung kanggo ndeleng informasi utawa kanggo ngekstrak informasi nganti digambarake ing ngisor iki.

Sampeyan setuju nggunakake informasi sing dipikolehi saka database CarlHenryGlobal.com mung kanggo panggunaan pribadi utawa tujuan internal omah utawa bisnis sampeyan, yen ora adol utawa menehi informasi informasi, lan ora ana sabab utawa ijin diterbitake, dicithak , diundhuh, dikirim, nyebarake, didhelikake maneh, utawa diproduksi maneh ing sembarang bentuk database (apa langsung utawa ing bentuk termensin, selektif utawa tabulated) apa maneh, adol, republishing, redistribution, ndeleng, utawa liya-liyane.

Nanging, sampeyan bisa uga ngundhuh utawa ngowahi informasi saben kaca sing wis dipilih kanthi individu, kanggo nemokake informasi tartamtu, sing bisa dingerteni kanggo informasi sing ditrapake kanggo panggunaan pribadi, utawa mung digunakna kanggo bisnis, ing basis rahasia. Sampeyan bisa nggawe nomer duplikat sing winates ing sembarang output, ing wangun sing bisa dibaca kanthi mesin utawa hard copy, minangka bisa uga mung kanggo tujuan iki. Ora ana sing bakal ngidini sampeyan nggawe database, direktori utawa publikasi hard copy utawa saka basis data, kanggo distribusi utawa panggunaan internal utawa eksternal.

Tanggung Jawab

Bahan ing situs iki diwenehake "kaya" lan ora ana garansi apa wae sing diwartakake utawa diwenehake. CarlHenryGlobal.com nolak kabeh garansi, nyatakake utawa diwenehake, kalebu, nanging ora diwatesi, jaminan babar pisan lan fitness kanggo maksud tartamtu. CarlHenryGlobal.com ora njamin manawa fungsi sing ana ing materi kasebut ora bakal diganggu utawa ora kesalahan, cacat kasebut bakal dibenerake, utawa situs iki utawa server sing ndadekake kasedhiya gratis virus utawa komponen mbebayani. CarlHenryGlobal.com ora njamin utawa nggawe perwakilan babagan panggunaan utawa asil panggunaan bahan ing situs iki miturut katepatan, akurasi, bisa dipercaya, utawa liya-liyane. Sampeyan (lan dudu CarlHenryGlobal.com nganggep kabeh biaya kanggo layanan, ndandani utawa koreksi sing dibutuhake. Hukum bisa uga ora ngidini pengecualian jaminan sing diwenehake, supaya pangecualian ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.

Ora ana kahanan, kalebu, nanging ora diwatesi, ora nggatekake, CarlHenryGlobal.com bakal tanggung jawab karo kerusakan khusus utawa akibat sing dienggo, utawa ora bisa digunakake, bahan ing situs iki, sanajan CarlHenryGlobal.com utawa wakil resmi CarlHenryGlobal.com wis menehi saran kemungkinan kerusakan kaya ngono. Hukum sing bisa ditrapake ora ngidini watesan utawa ngilangi tanggung jawab utawa kerusakan sing ora ana kedadeyan utawa akibat, saengga watesan utawa pengecualian ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan. Yen ora, kabeh tanggungan sing bakal ditindakake dening CarlHenryGlobal.com kanggo kabeh kerusakan, kerugian, lan panyebab tumindak (manawa ana ing kontrak, nyiksa, nanging ora diwatesi, teledor utawa liya-liyane) ngluwihi jumlah sing dibayar, yen ana, kanggo ngakses. situs iki.

Katrangan lan informasi ing situs web iki diyakini akurat nalika padha diselehake ing situs web kasebut. Owah-owahan bisa digawe kapan wae tanpa kabar sadurunge. Kabeh data sing diwenehake ing situs iki digunakake kanggo tujuan informasi. Informasi sing ana ing situs web lan kaca iki, ora dimaksudake kanggo menehi saran legal, financial, utawa tax tartamtu, utawa saran apa wae, manawa, kanggo individu utawa perusahaan lan ora kudu didegake ing babagan kasebut. Layanan sing diterangake ing situs iki mung ditawakake ing wilayah hukum sing bisa ditawakake kanthi sah. Informasi sing disedhiyakake ing situs web kita ora kabeh kalebu, lan diwatesi kanggo informasi sing kasedhiya ing CarlHenryGlobal.com lan informasi kasebut ora bisa dipercaya minangka kabeh-kalebu utawa akurat.

Pranala lan Tandhani

Pemilik situs iki ora mesthi digandhengake karo situs sing bisa disambung karo situs iki lan ora tanggung jawab kanggo konten. Situs sing digandhengake mung kanggo sampeyan gampang lan sampeyan ngakses kanthi resiko dhewe. Link menyang situs web liyane utawa referensi kanggo produk, layanan utawa publikasi liyane saka CarlHenryGlobal.com lan anak perusahaan lan uga afiliasi ing situs web iki, ora nuduhke nyetujoni utawa disetujoni situs web, produk, layanan utawa publikasi kasebut dening CarlHenryGlobal.com utawa anak perusahaan lan afiliasi.

Jeneng tartamtu, grafis, logo, lambang, rancangan, tembung, irah-irahan utawa frase ing situs web iki bisa kasebut jeneng dagang, merek dagang utawa tandha layanan saka CarlHenryGlobal.com utawa entitas liya. Tampilan merek ing situs iki ora nyatakake yen lisensi apa wae wis diwenehake. Sembarang pengunduran, transmisi ulang, utawa panyalihan modifikasi merek dagang lan / utawa isi sing ora sah ing situs iki bisa uga nglanggar merek dagang hukum umum lan / utawa hukum hak cipta federal lan bisa nudhuhake copier kasebut kanthi legal.

Kerahasiaan Kode, Sandhi lan Informasi

Sampeyan setuju kanggo nganggep tegalan pribadi lan rahasia karo kode Pelanggan, jeneng pangguna, ID pangguna, utawa sandhi sing bisa sampeyan tampa saka CarlHenryGlobal.com, lan kabeh informasi sing entuk akses menyang wilayah sing dilindhungi situs web lan situs web CarlHenryGlobal.com. ora nyebabake utawa ngidini informasi kasebut disampekake, disalin utawa digunakake kanggo wong liya.

Liyane Legal Matters

Syarat Katentuan Pangguna iki bakal ditrapake kanggo saben akses menyang http://www.CarlHenryGlobal.com. CarlHenryGlobal.com duwe hak ngetokake révisi kanggo Ketentuan iki dening nganyari versi revisi saka dokumen iki ing situs iki: versi kasebut bakal dileksanakake kanggo kabeh panggunaan dening sampeyan sawise tanggal publikasi. Saben akses informasi saka CarlHenryGlobal.com bakal dadi transaksi sing ora bisa dipisahake miturut syarat sing ditrapake.

Katentuan Pangginaan supados langkung Panggunaan lan lisensi sing diwenehake bisa uga ora ditugasake utawa diturunake karo sampeyan tanpa idin sadurunge ditulis dening CarlHenryGlobal.com.

Syarat Katentuan iki bakal diatur, diadopsi lan dileksanakake miturut angger-anggere London UK, kaya sing ditrapake kanggo persetujuan sing ditindakake lan kudu dileksanakake ing wilayah kasebut.

Sejauh sampeyan duwe pelanggaran utawa ngancam nglanggar CarlHenryGlobal.com lan / utawa hak properti intelektual sawijining, CarlHenryGlobal.com lan / utawa afiliasi bisa uga golek relief injektif utawa cocog liyane ing pengadilan negara utawa federal ing Negara. London London, lan sampeyan menehi idin kanggo yurisdiksi eksklusif lan papan ing pengadilan kasebut.

Sembarang musuhan liyane bakal sampun mantun minangka nderek:

Yen perselisihan muncul ing sangisore persetujuan iki, kita setuju dhisik kanggo mutusake masalah kasebut kanthi bantuan mediator sing disepakati ing lokasi ing ngisor iki: London UK. Saben biaya lan biaya liyane saka biaya pengacara sing digandhengake karo mediasi bakal dituduhake kanthi saben-saben.

Yen mbuktekaken mokal kanggo teka ing solusi bebarengan sing nyenengake liwat mediasi, kita setuju kanggo ngirim perselisihan kanggo arbitrase nambali ing lokasi ing ngisor iki: London UK. Pangadilan marang penghargaan sing dilakokaké dening arbitrase kasebut bisa dicithak ing sembarang pengadilan kanthi yurisdiksi kanggo nglakoni.

Yen persetujuan persetujuan iki ora sah utawa ora bisa ditindakake kanthi utuh utawa sebagean, pranata-pranata sing isih ana ing Persetujuan iki ora kena kena pengaruh mangkono.

Nggon mandeg

Persetujuan Katentuan Pangginaan supados iki efektif nganti rampung dening pihak. Sampeyan bisa mungkasi persetujuan iki kanthi ngrusak kabeh bahan sing dipikolehi saka kabeh situs (http://www.CarlHenryGlobal.com) lan kabeh dokumentasi sing ana gandhengane lan kabeh salinan lan instalasi, apa digawe ing syarat-syarat perjanjian iki utawa yen ora. Kesepakatan kasebut bakal mungkasi kanthi langsung tanpa ana bewara ing kawicaksanan tunggal CarlHenryGlobal.com, yen sampeyan ora bakal tundhuk karo istilah utawa syarat saka perjanjian iki. Sasampunipun mungkasi, sampeyan kudu ngrusak kabeh bahan sing dipikolehi saka situs iki lan situs liyane http://www.CarlHenryGlobal.com lan kabeh salinan, apa digawe miturut syarat perjanjian iki utawa liya.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan istilah kasebut & kontak;

email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Kita Situs web Aman - Klik kanggo ndeleng SSL Certificate kita

Copyright © 2017 Carl Henry Global - Online Finance | Real Estate | Internet | Perusahaan | Gaya urip. Kabeh hak dilindhungi.
situs web: www.carlhenryglobal.com Hubungi: info@carlhenryglobal.com

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web kita lan pengalaman nalika nggunakake. Cookie sing digunakake kanggo operasi penting situs iki wis disetel. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan cookie sing kita gunakake lan carane mbusak, ndeleng kita privasi privasi.

Aku nampa cookie saka situs iki.
EU Cookie Directive plugin dening www.channeldigital.co.uk