Vpiši se

Registracija




Želite zgraditi spletno podjetje?
Mi vam lahko pomagamo v kateri koli industriji!

FINANCIRANJE | POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI | INTERNET | CORPORATE | NAČIN ŽIVLJENJA

Pripnete

Katere podatke zbiramo?

Zbiramo informacije od vas, ko se registrirate na naši spletni strani, oddamo naročilo, se naročimo na naše novice, izpolnimo obrazec ali postavimo artikle v nakupovalno košarico.

Pri naročilu ali regi-nega na naši spletni strani, kot je primerno, boste morda morali vnesti svoje: ime, e-poštni naslov, poštni naslov ali telefonsko številko. Lahko pa, obiščite našo spletno stran anonimno.

Google kot prodajalec tretje osebe uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na vašem spletnem mestu. Googlova uporaba piškotka DART omogoča prikazovanje oglasov vašim uporabnikom na podlagi njihovega obiska vaših spletnih mest in drugih spletnih mest. Uporabniki se lahko odpovejo uporabi piškotka DART z obiskom pravilnika o zasebnosti za Google oglas in omrežje z vsebinami.

Kaj bomo vaše osebne podatke uporabili za?

Vsaka od zberemo od vas se lahko uporabljajo v enega od naslednjih načinov:

Da prilagodite svoje izkušnje - (podatki nam pomagajo, da se bolje odzovemo na vaše individualne potrebe)

Da bi izboljšali našo spletno stran - nenehno si prizadevamo izboljšati našo spletno ponudbo na podlagi informacij in povratnih informacij, ki jih prejmemo od vas

Za izboljšanje storitev za stranke - naše informacije nam pomagajo, da se učinkoviteje odzovemo na vaše zahteve za storitve za stranke in potrebe po podpori

Za obdelavo transakcij - Vaši podatki, javni ali zasebni, ne bodo prodani, izmenjani, preneseni ali dani drugim podjetjem iz kakršnega koli razloga, brez vašega soglasja, razen izrecnega namena dostave kupljenega izdelka ali storitve.

Za upravljanje naših ponudb - natečaj, promocijo, anketo ali drugo funkcijo spletnega mesta

Če želite poslati e-pošto, periodične - e-poštni naslov, ki ga navedete za obdelavo naročila, se lahko uporablja za pošiljanje informacij in posodobitev, ki se nanašajo na vaše naročilo, poleg tega, da prejemate občasne novice podjetja, posodobitve, povezane podatke o izdelkih ali storitvah itd.

Opomba: Če kadarkoli želite odjaviti od prejemanja e-poštnih sporočil v prihodnosti, smo vključevati podrobna navodila za odjavo na dnu vsakega e-pošte.

Kako varujemo vaše podatke?

Izvajamo različne varnostne ukrepe za ohranitev varnosti vaših osebnih podatkov, ko oddate naročilo ali vnašate, pošiljate ali dostopate do vaših osebnih podatkov.

Ponujamo uporabo varnega strežnika. Vse posredovane občutljive / kreditne informacije se pošiljajo prek tehnologije Secure Socket Layer (SSL) in šifrirajo v bazo ponudnikov prehodov za plačilne prehode samo, da so dostopne tistim, ki imajo dovoljenje s posebnimi pravicami dostopa do takih sistemov, in morajo varovati informacije zaupne.

Po transakciji so vaši zasebni podatki (kreditne kartice, številke socialnega zavarovanja, finančna sredstva itd.) ne bodo shranjene na naših strežnikih.

Ali uporabljate piškotke?

Da, piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali njegov ponudnik storitev prenese na trdi disk računalnika prek spletnega brskalnika (če dovolite), kar omogoča, da spletna mesta ali ponudniki storitev prepoznajo vaš brskalnik in zajamejo in zapomnijo določene informacije.

Mi uporabljamo piškotke, da pozabimo in obdelujejo elemente v košarici, razumevanju in shraniti nastavitve za prihodnje obiske in sestavi zbirne podatke o prometu in kraju samem interakcijo tako da bomo lahko ponudili boljše izkušnje na mestu in orodij v prihodnosti.

Če vam je ljubše, se lahko odločite, da vas računalnik opozori ob vsakem pošiljanju piškotka ali pa se odločite za izklop vseh piškotkov v nastavitvah brskalnika. Tako kot večina spletnih mest, če izključite piškotke, nekatere naše storitve morda ne bodo delovale pravilno. Vendar pa lahko naročila še vedno pošiljate tako, da se obrnete na službo za stranke.

Ali smo razkriti nobenih informacij, na zunanjih strank?

Mi ne prodajo, trgovino ali drugi način prenosa z zunanjimi strankami svoje osebne podatke. To ne vključuje zaupanja vredne tretje osebe, ki so nam pomagali pri delovanju naše spletne strani, vodenje naše poslovanje, ali pa vas servisiranjem, dokler Te stranke strinjajo, da so te informacije zaupne. Prav tako lahko razkrijemo vaše podatke, če menimo, da javnost, je "primerno, da se v skladu z zakonom, uveljavljanje naših straneh pravilnike, ali varujejo naš ali drugi pravic, lastnine ali varnosti. Lahko pa se niso osebno določljivi obiskovalec informacije posredujejo drugim strankam za trženje, oglaševanje ali druge namene.

Tretje stranke povezave

Občasno lahko po naši presoji vključimo ali ponujamo izdelke ali storitve tretjih strank na naši spletni strani. Te spletne strani tretjih oseb imajo ločene in neodvisne politike zasebnosti. Zato nismo odgovorni za vsebino in dejavnosti teh povezanih spletnih mest. Kljub temu si prizadevamo zaščititi integriteto naše strani in pozdravljamo povratne informacije o teh spletnih straneh.

California Online Privacy Protection Act skladnosti

Ker cenimo vašo zasebnost smo sprejeli potrebne varnostne ukrepe, da se v skladu s California Online Privacy Protection zakona. Zmogljiva Zato ne bomo distribuirati svoje osebne podatke tretjim osebam brez vašega soglasja.

Kot del Kalifornijskega zakona o zaščiti zasebnosti na spletu lahko vsi uporabniki naše spletne strani kadarkoli spremenijo svoje podatke tako, da se prijavijo na nadzorno ploščo in odprejo stran »Uredi profil«.

Otroško Online Privacy Protection Act skladnosti

V skladu z zahtevami COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), ne zbiramo nobenih informacij od vsakogar, ki je dopolnil 13 let. Naša spletna stran, izdelki in storitve so usmerjeni na ljudi, ki so stari vsaj 13 ali starejši.

Spletna zasebnosti samo

Ta spletna izjava o zasebnosti velja samo za podatke, zbrane prek naše spletne strani in ne na podatke, zbrane povezave.

Pogoji uporabe

Prav tako obiščite našo Pogoji oddelek določitev urnika za uporabo, Zanikanje odgovornosti in omejitve odgovornosti, ki ureja uporabo naših spletnih straneh http://www.carlhenryglobal.com/terms-and-conditions

Vaše soglasje

Z uporabo naše strani se strinjate z našim pravilnikom o zasebnosti.

Spremembe našem zasebnosti

Če se odločimo za spremembo naše politike zasebnosti, bomo te spremembe objavili na tej strani in / ali posodobiti spreminjanja Pravilnik o zasebnosti datum spodaj.

Ta pravilnik je bil nazadnje spremenjen na 25 / 03 / 2018

Pišite nam

Če obstaja kakršna koli vprašanja glede te politike zasebnosti nam lahko pišete z uporabo spodnje podatke.

http://www.carlhenryglobal.com
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Smo varna spletna stran - Kliknite za ogled našega SSL certifikata

Copyright © 2017 Carl Henry Global - Spletne finance | Nepremičnine | Internet | Corporate | Življenjski slog. Vse pravice pridržane.
Spletna stran: www.carlhenryglobal.com Kontakt: info@carlhenryglobal.com

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko ga uporabljate. Piškotki, ki se uporabljajo za osnovno delovanje te spletne strani so že bili nastavljeni. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte našo Varovanje zasebnosti.

Sprejemam piškotke iz te strani.
Plugin Direktive o piškotkih EU na naslovu www.channeldigital.co.uk