A doni të ndërtoni një biznes online?
Ne mund t'ju ndihmojmë në çdo industri!

FINANCA | REAL ESTATE | INTERNET | CORPORATE | Lifestyle

ensqarhyazbebnbsbgcaCEBzh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrfydeelguhamurriziwhiHmnhuigiditjajwknkkkmkololvltmgmsmlmimrmnnenofaplptparorusmsrstsnsdsiskslsoessuswsvtatethtrukurvixhyiyozu
ensqarhyazbebnbsbgcaCEBzh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrfydeelguhamurriziwhiHmnhuigiditjajwknkkkmkololvltmgmsmlmimrmnnenofaplptparorusmsrstsnsdsiskslsoessuswsvtatethtrukurvizu
Pin It

Carl-Henry-Gray-Suit-dhe-ChampaigneUnë fillova biznesin tim të parë kur isha 12 vjeç - duke shpërndarë gazetat herët në mëngjes dhe në mbrëmjen 7 ditë në javë, sa herë që djemtë e tjerë nuk u kthyen, unë do të shfrytëzoj rastin për të bërë 2 ose 3 raundet e tjera të letrës!


"Biznesi" i dytë filloi rreth viteve 13 duke riparuar dhe shitur motoçikletat e vjetra, motoçikletat dhe skuterët tek djemtë e tjerë që ne do të shkonim në tokë private për argëtim.


Gjithashtu u bashkua me Cadet e Ushtrisë ku kam kaluar 2 mbrëmje një javë dhe shumë fundjavë; kemi mësuar të gjithë për ushtrinë, marshimin, armët, disiplinën dhe si të paraqitemi siç duhet në uniformat tona. Kjo çoi në një stint në ushtrinë e rregullt pas largimit nga shkolla.


Pas largimit nga ushtria kisha një punë, e cila ndër të tjera ishte duke shitur pajisje hifi dhe stereo, atëherë kur interesi im në muzikë u zhvillua dhe më çoi në punën time të parë si një DJ klub nate. Brenda muajve 4 të kësaj mundësi të parë të DJ-së u bëra një DJ me orar të plotë me orar të plotë në 1st korrik 1978 për Coral Group në diskun më të ri në qytet, 3 muaj më vonë fillova biznesin tim të dytë duke marrë me qira pajisje të lëvizshme disko dhe pajisje të zërit drejtimin e një agjencie DJ për hotelet lokale.


Kështu fillova në biznes dhe që atëherë unë kam qenë i përfshirë në të paktën industritë 39 të ndryshme.


Gjatë viteve unë kam qenë pyetur shumë "Hej Carl, çfarë bëni ju për të jetuar?" Përgjigjet e mia kanë ndryshuar shumë gjatë kohës! Kjo është pjesërisht sepse nuk ka pasur kurrë një përgjigje të thjeshtë dhe gjithashtu do të duhej shumë kohë për të dhënë një përgjigje të saktë (Kliko këtu për të parë videon që shpjegon gjithçka). Unë kam qenë gjithmonë i motivuar që të jem krejtësisht i vetëdijshëm, të kuptuarit dhe të kontrolloj gjithçka që nevojitet për të lëvizur gjërat përpara pa varur nga të tjerët për suksesin (ose dështimin).


Mbrapa kur fillova, në 1st korrik 1978, unë isha krejtësisht i papërgatitur për jetën e biznesit, vetëm kisha një makinë për të pasur një jetë më të mirë dhe sa më shumë liri që të ishte e mundur - asnjëherë nuk kam qenë në punësim të plotë.


Liria vjen me një çmim shumë të mirë edhe pse, nuk keni kurrë siguri për asgjë, ju mund të krijoni iluzionin e sigurisë nëse bëni diçka mjaft të gjatë që ju bën mjaft para për të marrë ose të lulëzojnë - por siç kam përjetuar shumë herë, çdo gjë që keni mund të merret ose të shkatërrohet në një hapësirë ​​shumë të shkurtër kohe. Kjo nuk është domosdoshmërisht nga ndonjë kundërshtar ose armik i njohur. Mund të jenë ngjarje kombëtare ose ndërkombëtare, politikanët që bëjnë supozime të këqija rreth mënyrës për të drejtuar vendin dhe fat të keq të thjeshtë. Kurthet e mundshme janë kudo kështu që ju duhet të përpunoni gjërat kryesore që do të ndikojnë potencialisht në ju dhe të keni disa plane të bien poshtë, vetëm-në-rast!


Shumica e njerëzve kanë parë vetëm një pjesë të vogël të aktiviteteve të mia, kështu që ata tentojnë të më inkurajojnë të "përqendrohen" ose "t'i përmbahen një gjëje", e di se nga pikëpamja e tyre e kufizuar, mungesa e vetëdijes për biznesin e plotë dhe mungesa e të kuptuarit të proceseve të vendimmarrjes, ajo i jep kuptim të përsosur për ta - por unë jam i vetëdijshëm për kaq shumë opcione, mundësi dhe skenarë potencial në aktivitetet e mia të gjera dhe të ndërlidhura të biznesit; Kam një qartësi të madhe në zhvillimin e konceptit të biznesit tim.


Shumë rezultate të suksesshme vijnë nga veprime krejtësisht kundër intuitive, nuk më bën të drejtë gjatë gjithë kohës, por vetëm duhet të kem të drejtë më shumë kohë se sa jam gabim që të kem sukses. Është e vërtetë se veprimet mund të çojnë në probleme, problemet ju japin përvojë dhe përvoja çon në sukses (nëse e dëgjoni).

Nuk ka qenë një vijë e drejtë e suksesit dhe madje edhe sot nuk e pranoj që kam arritur majën më të lartë të potencialit tim, sa i përket vlerës neto apo arritjes së përgjithshme - dyshoj që në ditën time të fundit në tokë do të kem "Vetëm një punë më shumë për të bërë ".

Isha krejtësisht naiv kur fillova të punoja për shkak se kisha humbur në lidhje me vitet e para të 12 të përvojës normale të fëmijërisë, ku mësohej aftësitë ndërpersonale, bashkëveprimi me të tjerët etj. Kjo për shkak se unë jetova një jetë mjaft të izoluar në shkretëtirën veriore të Afrikës 19Km jashtë një qyteti të vogël porti - kur u ktheva në Britani të Madhe në moshën 12 vjeçare, ishte një kohë konfuze që më bënte të etur për të mësuar rreth mënyrave të jetesës dhe të jetesës. Kjo më bëri të mësoja me një ritëm shumë më të shpejtë sesa grupi im shok, të cilin e kalova shpejt, të paktën sipas kushteve të mia të referencës, sepse ata nuk ishin të interesuar për gjërat që isha dhe vize!

Që nga 1972 Unë kam studiuar 100 e librave në të gjitha aspektet e jetës dhe biznesit, edhe që nga interneti me të vërtetë u ngritën në 1998 Unë kam mbetur një studiues i angazhuar në mënyrat e botës dhe ekspert në ndërtimin e bizneseve online. Gjithmonë kam dashur të ndaj zbulimet e mia me të gjithë ata që kanë nevojë për ndihmë, sepse unë e di nga përvoja e dorës së parë se sa e vetmuar dhe e vështirë është të provosh të mësuarit me prova dhe gabime, gjithashtu duke u përpjekur të punosh gjithçka jashtë vetëm merr shumë kohë dhe mund të jetë shkatërrimi i shpirtit.

"Unë dua të ndihmoj sa më shumë njerëz të jetë e mundur të arrijnë potencialin e tyre të plotë"

Unë mendoj që në botën e jashtme kam jetuar një jetë me cilësi mesatare që nga 20-i im i ndjerë, dhe unë kam shumë për të qenë mirënjohës - Kam jetuar në Monako dhe në Azzuren Cote që nga viti 2000 dhe kam shumë milionerë dhe madje edhe disa miq të miliarderëve. Unë gjithashtu kam shoqata me Royalty përmes grupeve dhe shoqatave që unë e mbështes atë që është interesante - plus kam qindra marrëdhënie të lumtura me njerëz të rregullt pune që ofrojnë shërbimet e përditshme që na duhen për ta bërë botën tonë të funksionojë, për mua të gjithë janë të barabartë të vlefshme.

"Unë besoj në fuqinë e të qeshurit dhe të pasurit
sa më shumë argëtim dhe liri të jetë e mundur ".


Rezultati i karrierës time të biznesit deri më tani është "Carl Henry Global" ku unë grupoj aktivitetet e mia nën titujt kryesorë 5; Financave, Pasurive të Paluajtshme, Internetit (Online Marketing), Korporatave dhe Personale dhe Mënyrën e Jetës - I përdor këto tituj për të organizuar si biznesin tim ashtu edhe jetën personale. Më duket e dobishme të kem këto "kuti" për të vënë të gjitha mendimet dhe planifikimet. Lexo më shumë në faqen "Rreth Nesh" ...,


Që nga 1998 unë kam përdorur internetin sa më shumë që të jetë e mundur për të drejtuar aktivitetet e mia të biznesit në mënyrë që të minimizoj madhësinë strukturore të bizneseve të mia. Kjo është kur unë kam ardhur me "CAD-Q" (Komunikimi, Automatizimi, Shpërndarja dhe Kualifikimi) bota online është një mënyrë e mirë për të minimizuar shumë punë jashtë linje.


Qëllimi im me Carl Henry Global është të krijojë një konglomerat online që mund të mbështesë dhe të drejtojë biznese të shumta dhe të mbështesë çdo industri duke shfrytëzuar mjetet e duhura online dhe softuerin. Unë e kam dëgjuar këtë model të quajtur "integrimi vertikal", thjesht e di se nuk më pëlqen të jem i varur nga partitë 3rd për progresin tim.


Ne kemi ndërtuar edhe shumë dhe shumë faqe interneti komerciale! Dallimi kryesor midis nesh dhe një "dizajner interneti" tipik është se ne kuptojmë shumë lloje të ndryshme të biznesit jashtë linje dhe ne dizajnojmë sisteme të biznesit online që do të punojnë në botën reale, duke krijuar broshura të mrekullueshme online nuk është shumë interes për ne në izolim - ne dëshiron që "Sistemet tona të biznesit online" të bëjnë një punë dhe t'ju ndihmojnë bërë para online!

Punoni me ne !!

Siç është shpjeguar, ne operojmë me biznese të ndryshme dhe zhvillojmë projektet tona në shtëpi, por gjithashtu i mirëpresim llojet e shumëfishta të marrëdhënieve; kjo mund të jetë Filialin partnerë, pjesëmarrës, klient, partner, sipërmarrje të përbashkët ose kontraktues.

Ju lutemi na kontaktoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë. për të parë se si mund të punojmë së bashku.

FacebookeksitimLinkedInPinterest

Ne jemi një Website Sigurt - Kliko për të parë Certifikatën SSL tonë

Copyright © REACH BOOKS | Carl Henry Global - Financat Online Real Estate | Internet | Korporata | Lifestyle. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Faqja e internetit: www.carlhenryglobal.com Kontaktoni: info@carlhenryglobal.com

Carl Henry Global sa. (Regjistruar në Seychelles - Kompania Nr. 07816855) në 117 Orion Mall Palm Street Victoria Mahe Seychelles. Carl Henry Global sa. dhe çdo Divizioni operativ ose ndërmarrja Carl Henry është nuk është i autorizuar nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare të Mbretërisë së Bashkuar ose ndonjë autoritet tjetër rregullator financiar ndërkombëtar dhe nuk mund dhe nuk ofron këshilla për investime. Asgjë që gjendet në këtë faqe interneti ose në dokumentet e shkarkueshme nuk është menduar ose duhet të merret si një "promovim financiar" brenda kuptimit të seksionit 21 të Ligjit për shërbime dhe tregje financiare 2000 në Mbretërinë e Bashkuar, ose duhet të merret si një ftesë, nxitje ose rekomandim për t'u angazhuar në aktivitetin e investimeve. Kjo faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk ka për qëllim as nuk përbën këshilla investimi ose ndonjë kërkesë për të blerë, mbajtur ose shitur letra me vlerë ose instrumente të tjera financiare. Asnjë nga Carl Henry Global sa. bashkëpunëtorët e tij ose drejtorët, zyrtarët dhe punonjësit e tyre përkatës pranojnë çdo lloj përgjegjësie për pasojat e çdo mbështetjeje ose veprimeve të ndërmarra në bazë të ndonjë informacioni në këtë faqe interneti ose dokumenteve të shkarkuar nga ai. Ne rekomandojmë që para marrjes së vendimeve për investime të merrni këshilla nga një këshilltar i përshtatshëm. Për më shumë informacion kontaktoni info@carlhenryglobal.com

Ky Dokument lëshohet nga Carl Henry Global sa. ("CHG"), për qëllime të mundësive për pjesëmarrje në kredi. Asnjë person i autorizuar dhe i rregulluar sipas Aktit të Shërbimeve Financiare dhe Tregjeve të Mbretërisë së Bashkuar 2000 ("FSMA") nuk është kërkuar që të miratojë përmbajtjen e kësaj faqe interneti ose Dokumentet e shkarkuar nga ai. Ajo është në dispozicion në Mbretërinë e Bashkuar në bazë të asaj se është një promovim i liruar financiar sipas Ligjit për Shërbimet Financiare dhe Tregjet 2000 (Promovimi i Financave) 2005 ("FPO") duke u bërë vetëm për personat juridikë dhe fizikë në Mbretëria e Bashkuar që bien në përjashtimet nga neni 19 (profesionistët e investimeve) ose artikulli 49 (kompanitë me vlerë të lartë neto dhe shoqatat) të FPO. Më specifikisht:

Neni 19 vlen për personat të cilët janë të autorizuar nën FSMA ose të përjashtuara nga autorizimi, subjektet qeveritare dhe personat që bëjnë ose pritet të investojnë në baza profesionale (ose drejtori, zyrtari ose punonjësi i ndonjë entiteti të tillë nëse është përgjegjës për investimet e tij dhe nëse afrohet në ato kapacitet); dhe

Neni 49 vlen për organet e korporatave që kanë, ose në një grup me një që ka, kapitalin aksionar të thirrur ose aktivet neto të (a) £ 5m ose më shumë ose (b) £ 500,000 ose më shumë dhe 20 ose më shumë anëtarë; subjekte jokonkurruese që kanë pasuri neto prej £ 5m ose më shumë; ose trustet që në muajt paraardhës 12 kanë pasur në çdo kohë para dhe investime bruto më të mëdha se £ 10m (ose drejtori, zyrtari ose punonjësi i ndonjë entiteti të tillë nëse është përgjegjës për investimet e tij dhe nëse afrohet në atë kapacitet);

Carl Henry Global sa. nuk rregullohet nga Autoriteti i Mirëmbajtjes Financiare, ose nga ndonjë rregullator tjetër financiar në Mbretërinë e Bashkuar ose jashtë saj. Pjesëmarrësit nuk kanë të drejtë të parashtrojnë ankesë pranë Avokatit të Popullit në Britani të Madhe, e as në rast të një vonese nga Carl Henry Global sa. për të kërkuar sipas Skemës së Kompensimit të Shërbimeve Financiare. Ky Dokument nuk kërkohet që të jetë në përputhje me standardet për formën ose përmbajtjen e një Prospekti në përputhje, siç përcaktohet për qëllimet e Rregulloreve të Prospektit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare në Mbretërinë e Bashkuar ("FCA"), pasi pjesëmarrja në ofertën e përshkruar këtu është e nevojshme të jenë në shuma më të mëdha se € 100,000 për investitor.

Çdo përpjekje është bërë nga Carl Henry Global sa. për të përfaqësuar me saktësi produktet dhe produktet tona që promovojmë dhe potencialin e tyre. Edhe pse industria e marketingut në internet është një nga të paktët ku mund të ketë sukses masiv financiar me investime shumë të vogla financiare, nuk ka garanci se do të fitoni ndonjë para duke përdorur teknikat dhe idetë në këtë faqe interneti dhe në dokumentet e shkarkueshme. Shembujt në këto materiale nuk duhet të interpretohen si premtim ose garanci për të ardhurat. Potenciali për të fituar është plotësisht i varur nga personi që përdor produktin, idetë dhe teknikat tona. Ne nuk po promovojmë mundësi si kjo si një "skemë e pasur".

Materialet në produktet tona dhe faqet tona të internetit mund të përmbajnë informacion që përfshin ose bazohet në deklarata të ardhshme brenda kuptimit të aktit të reformës gjyqësore të letrave me vlerë të 1995. Deklaratat e ardhshme japin pritjet tona ose parashikimet e ngjarjeve të ardhshme. Ju mund t'i identifikoni këto deklarata me faktin se ato nuk lidhen në mënyrë rigoroze me faktet historike apo aktuale. Ata përdorin fjalë të tilla si "parashikojnë", "vlerësojnë", "presin", "projektojnë", "planifikojnë", "planifikojnë", "besojnë" dhe fjalët dhe termat e tjerë të një kuptimi të ngjashëm brenda një pershkrimi të fitimeve potenciale ose performancës financiare .

Të gjitha deklaratat e ardhshme këtu ose në ndonjë nga materialet tona të shitjes synojnë të shprehin mendimin tonë për potencialin e të ardhurave. Shumë faktorë do të jenë të rëndësishëm në përcaktimin e rezultateve tuaja reale dhe nuk do të bëhen garanci se do të arrini rezultate si shembujt e cituar, në të vërtetë nuk janë dhënë garanci që do të arrini ndonjë rezultat nga idetë dhe teknikat tona në materialin tonë.

Çdo kërkesë e bërë nga të ardhurat aktuale ose shembuj të rezultateve aktuale mund të verifikohet sipas kërkesës. Niveli juaj i suksesit në arritjen e rezultateve të pretenduara në materialet tona varet nga koha që ju kushtoni kursit, ideve dhe teknikave të përmendura, financat tuaja, njohuritë dhe aftësitë e ndryshme. Meqenëse këta faktorë ndryshojnë për individ, ne nuk mund të garantojmë suksesin tuaj ose nivelin e të ardhurave. As nuk jemi përgjegjës për asnjë nga veprimet tuaja. Të gjitha screenshots, prova dhe fotot janë vetëm për qëllime ilustrimi.

Ne përdorim cookies për të përmirësuar faqen tonë dhe përvojën tuaj, kur duke e përdorur atë. Cookies përdoren për funksionimin themelor të kësaj faqe tashmë janë vendosur. Për të mësuar më shumë rreth cookie-t që përdorim dhe si të fshini ato, shih tonë Politika e privatësisë.

I pranon cookies nga kjo faqe.
Direktiva e EU Cookie plugin nga www.channeldigital.co.uk