Carl Henry PropTech është biznesi ynë i fundit ku lidhim Digital Business tonë me biznesin tonë të pronës, kujdesuni për artikuj dhe postime të reja që shpjegojnë Industria e PropTech dhe si do të ndihmojë ndërtesat, qytetet dhe qytetet të bëhen më të zgjuar, të qëndrueshëm dhe super të lidhur!

Për më shumë informacion kontaktoni me ne information@CarlHenryPropTech.com

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Ne jemi një Website Sigurt - Kliko për të parë Certifikatën SSL tonë

Copyright © REACH BOOKS | Carl Henry Global - Financat Online Real Estate | Internet | Korporata | Lifestyle. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Faqja e internetit: www.carlhenryglobal.com Kontaktoni: info@carlhenryglobal.com

Ne përdorim cookies për të përmirësuar faqen tonë dhe përvojën tuaj, kur duke e përdorur atë. Cookies përdoren për funksionimin themelor të kësaj faqe tashmë janë vendosur. Për të mësuar më shumë rreth cookie-t që përdorim dhe si të fshini ato, shih tonë Politika e privatësisë.

I pranon cookies nga kjo faqe.
Direktiva e EU Cookie plugin nga www.channeldigital.co.uk