A doni të ndërtoni një biznes online?
Ne mund t'ju ndihmojmë në çdo industri!

FINANCA | REAL ESTATE | INTERNET | CORPORATE | Lifestyle

Pin It

Çfarë informacioni mbledhim nuk kemi?

Ne mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni në faqen tonë, vendosni një urdhër, regjistroheni në buletinin tonë, plotësoni një formular ose vendosni artikujt në karrocat e blerjes.

Kur urdhëron ose regjistrimit konsumit në faqen tonë, sipas rastit, ju mund të kërkohet për të hyrë tuaj: emrin, e-mail adresën, adresën postare, ose numrin e telefonit. Ju mund të, megjithatë, vizitoni faqen tonë anonime.

Google, si një shitës i palës së tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në faqen tënde. Përdorimi i Google i cookit DART mundëson që të shërbejë reklama për përdoruesit tuaj në bazë të vizitës së tyre në faqet tuaja dhe në faqet e tjera në internet. Përdoruesit mund të zgjedhin nga përdorimi i cookit DART duke vizituar politikat e privatësisë së rrjetit të reklamës dhe përmbajtjes së Google.

Çfarë bëjmë ne përdorim informacionin tuaj për të?

Çdo të informacionit që ne mbledhim nga ju mund të përdoret në një nga mënyrat e mëposhtme:

Për të personalizuar përvojën tuaj - (informacioni juaj na ndihmon për t'iu përgjigjur më mirë nevojave tuaja individuale)

Për të përmirësuar faqen tonë të internetit - ne vazhdimisht përpiqemi për të përmirësuar ofertat tona të internetit bazuar në informacionin dhe reagimet që marrim nga ju

Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit - informacioni juaj na ndihmon për t'iu përgjigjur më efektivisht kërkesave të shërbimit të klientit tuaj dhe nevojave për mbështetje

Për të përpunuar transaksionet - Informacioni juaj, qoftë publik apo privat, nuk do të shitet, shkëmbehet, transferohet ose dorëzohet ndonjë kompani tjetër për çfarëdo arsye, pa miratimin tuaj, përveçse për qëllimin e shprehur të dërgimit të produktit ose shërbimit të blerë.

Të administrojmë ofertat tona - një konkurs, promovim, sondazh ose funksion tjetër i faqes

Për të dërguar email periodik - Adresa e emailit që ju jepni për përpunimin e porosive, mund të përdoret për t'ju dërguar informacion dhe përditësime që lidhen me porosinë tuaj, përveç marrjes së lajmeve të rastësishme të kompanisë, përditësimeve, informacioneve të lidhura me produktet ose shërbimet etj.

Shënim: Nëse në çdo kohë që ju do të donte të çabonoheni nga marrja e email ardhmen, ne të përfshijë udhëzime të hollësishme të çabonoheni në fund të çdo email.

Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja?

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal kur vendosni një urdhër, ose futni, paraqisni ose keni qasje në të dhënat tuaja personale.

Ne ofrojmë përdorimin e një serveri të sigurt. Të gjitha informacionet e dhëna të ndjeshme / kreditore transmetohen përmes teknologjisë Secure Socket Layer (SSL) dhe pastaj kodohen në bazën e të dhënave të ofruesve të Pagesave vetëm për t'u qasur nga ata të autorizuar me të drejta të posaçme për qasje në sisteme të tilla dhe kërkohet që të mbajnë informacionin konfidencial.

Pas një transaksioni, informacioni juaj privat (kartat e kreditit, numrat e sigurimeve shoqërore, financat, etj) nuk do të ruhen në serverat tanë.

A kemi përdorim cookies?

Po, Cookies janë skedarë të vegjël që një vend ose ofruesi i tij i shërbimit i transferon në hard diskun e kompjuterit përmes shfletuesit tuaj Web (nëse e lejon) që mundëson që faqet ose sistemet e ofruesve të shërbimeve të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara.

Ne përdorim cookies për të na ndihmuar të mbani mend dhe të procesit artikuj në karrocë tuaj pazar, kuptuar dhe për të shpëtuar preferencat tuaja për vizitat e ardhshme dhe përpilojë të dhënat agregate rreth trafikut site dhe ndërveprimit vend në mënyrë që ne mund të ofrojmë përvojat më të mira vend dhe mjete në të ardhmen.

Nëse preferoni, mund të zgjidhni që kompjuteri juaj të paralajmërojë çdo herë që një cookie po dërgohet, ose mund të zgjidhni të çaktivizoni të gjitha cookies nëpërmjet cilësimeve të shfletuesit tuaj. Ashtu si shumica e faqeve të internetit, nëse i ktheni cookies tuaj, disa nga shërbimet tona nuk funksionojnë siç duhet. Megjithatë, mund të vendosni porositë duke kontaktuar me shërbimin e klientit.

A kemi të zbulojë çdo informacion për partitë jashtë?

Ne nuk e shesim, tregti, ose ndryshe transferimit të partive jashtë informacionin tuaj personalisht të identifikueshme. Kjo nuk përfshin besuar palëve të treta të cilët ndihmojnë na veprojnë faqen tonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë, ose servisin ju, për aq kohë sa ato palët bien dakord për të mbajtur këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të lëshojë informata tuaj kur ne besojmë lirimin është e përshtatshme në përputhje me ligjin, të zbatojë rregullat tona faqe, ose mbrojtjen e jona apo të tjerët të drejtat, pronën, ose sigurinë. Megjithatë, jo-personalisht të identifikueshme informacion vizitor mund të sigurohet për të partive të tjera për marketing, reklama, ose përdorime të tjera.

Lidhje të palës së tretë

Herë pas here, në diskrecionin tonë, ne mund të përfshijmë ose ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Këto faqe të palëve të treta kanë politika të ndara dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre vendeve të lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes sonë dhe të mirëpresim çdo reagim në lidhje me këto vende.

California Online Privacy Mbrojtjen Akti Pajtueshmërisë

Sepse ne e vlerësojmë privatësinë tuaj ne kemi marrë masat e nevojshme për të qenë në përputhje me Aktin e Mbrojtjes Online Kaliforni Privacy. Fuqishme Prandaj ne nuk do të shpërndajnë informacionin tuaj personale të palëve jashtë pa miratimin tuaj.

Si pjesë e Aktit të Mbrojtjes së Privatësisë në Kaliforni, të gjithë përdoruesit e faqes sonë mund të bëjnë ndryshime në informacionin e tyre në çdo kohë duke hyrë në panelin e tyre të kontrollit dhe duke shkuar tek faqja "Edit Profile".

Fëmijëve Mbrojtja Online Privacy Act Pajtueshmërisë

Jemi në përputhje me kërkesat e COPPA (Aktit për Mbrojtjen e Fëmijëve të Fëmijëve), nuk mbledhim asnjë informacion nga askush nën moshën 13. Faqja e internetit, produktet dhe shërbimet tona janë drejtuar të gjithë njerëzve që janë të paktën 13 vjeç ose më të vjetër.

Politika Online Privacy Vetëm

Kjo politikë online privacy zbatohet vetëm për informacionin e mbledhur nëpërmjet faqes sonë të internetit dhe jo për informacionin e mbledhur offline.

Termat dhe Kushtet

Gjithashtu ju lutem vizitoni termave dhe kushteve tona seksionin krijimin mësimore për përdorimin, Shfajësimet, dhe kufizimet e përgjegjësisë që rregullon përdorimin e faqes sonë të internetit në http://www.carlhenryglobal.com/terms-and-conditions

Pëlqimi tuaj

Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni politikat tona të privatësisë.

Ndryshimet në Privacy Policy tonë

Nëse ne vendosim për të ndryshuar politikën tonë të privatësisë, ne do të shpallë këto ndryshime në këtë faqe, dhe / ose update Privacy Policy datën modifikim poshtë.

Kjo politikë u ndryshua për herë të fundit në 25 / 03 / 2018

Na kontaktuar

Nëse ka ndonjë pyetje lidhur me këtë privacy policy mund të na kontaktoni duke përdorur të dhënat e mëposhtme.

http://www.carlhenryglobal.com
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Ne jemi një Website Sigurt - Kliko për të parë Certifikatën SSL tonë

Copyright © REACH BOOKS | Carl Henry Global - Financat Online Real Estate | Internet | Korporata | Lifestyle. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Faqja e internetit: www.carlhenryglobal.com Kontaktoni: info@carlhenryglobal.com

Ne përdorim cookies për të përmirësuar faqen tonë dhe përvojën tuaj, kur duke e përdorur atë. Cookies përdoren për funksionimin themelor të kësaj faqe tashmë janë vendosur. Për të mësuar më shumë rreth cookie-t që përdorim dhe si të fshini ato, shih tonë Politika e privatësisë.

I pranon cookies nga kjo faqe.
Direktiva e EU Cookie plugin nga www.channeldigital.co.uk