A doni të ndërtoni një biznes online?
Ne mund t'ju ndihmojmë në çdo industri!

FINANCA | REAL ESTATE | INTERNET | CORPORATE | Lifestyle

ensqarhyazbebnbsbgcaCEBzh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrfydeelguhamurriziwhiHmnhuigiditjajwknkkkmkololvltmgmsmlmimrmnnenofaplptparorusmsrstsnsdsiskslsoessuswsvtatethtrukurvixhyiyozu
ensqarhyazbebnbsbgcaCEBzh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrfydeelguhamurriziwhiHmnhuigiditjajwknkkkmkololvltmgmsmlmimrmnnenofaplptparorusmsrstsnsdsiskslsoessuswsvtatethtrukurvizu
Pin It

Pas viteve të 40 në biznes, misioni im është të ndihmoj njerëzit që të arrijnë qëllimet dhe objektivat e tyre në internet në kohën më të shkurtër të mundshme.

Sot ka aq shumë informacione sa që shpejt bëhet konfuze, kështu që të gjitha informatat e mia reduktohen në minimumin e mundshëm për të dhënë informacionin e saktë që ju nevojitet në mënyrë efikase - Ajo që ju duhet është cilësia dhe sasia.

Kam bërë këtë faqe shumëgjuhësore kështu që ju mund ta lexoni përmbajtjen në gjuhët 88.

Ju gjithashtu do të vëreni se përmbajtja është ndarë në informacionin ideal për të fillestar, të ndërmjetëm dhe të avancuar përdoruesit. Unë kam ndarë më tej informacionin për të ndihmuar njerëzit që duan nis një biznes në internet, ri-nisni një biznes online ekzistues ose të shpëtosh një biznes online që nuk po kryen plotësisht ose dështon tërësisht.

Unë kam krijuar gjithashtu tre nivele të mbështetjes që ne i quajmë "Të tregoj ty" që është trajnimi ynë online, "Me ty" ku ne ju mbështesim pjesërisht dhe vetëm në mënyrat që keni nevojë, duke ju lënë të lirë për të kryer ndonjë nga detyrat që ju ndjeheni mirë dhe më në fund "Për ty" cila është ajo ku ju përdorni shërbimet tona për t'u kujdesur për të gjitha detyrat e kërkuara për të krijuar projektin tuaj të biznesit online.

Nëse dëshironi të filloni të bëni para online menjëherë atëherë unë kam përgjigjen për ju! Po krijojmë gjithashtu bizneset e gatshme online që ju mund të kopjoni dhe përdorni në çast dhe ne do t'ju ofrojë trajnime të plota dhe udhëzime se si të përdorni biznesin tuaj të gatshëm Carl Henry Global. Shihni më poshtë për navigim të lehtë në seksionin ose informacionin që po kërkoni ose për të përdorur strukturën tonë të fuqishme të kërkimit, faleminderit!

Nëse keni ndonjë kërkesë ose pyetje ju lutem më kontaktoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Pin It

Carl-Henry-Monte-Carlo-Casino-Monaco-Hotel-de-Paris

Ne jemi një kompani globale e marketingut në internet - Shitja e internetit për ne, partnerët tanë dhe klientët tanë - "Carl Henry Global" është një konglomerat i bizneseve online, "Global" jo vetëm që nënkupton aktivitete në të gjithë botën, por gjithashtu tregon se kjo faqe lidhet me shumicën e aktiviteteve tona. , duke filluar shumë mirë para se internetit të ishte shpikur Duke parë përfitimet e dukshme të botës online, Carl Henry publikoi faqen e parë të tij të internetit eCommerce në 1978 "

Kontakti Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë. për më shumë informacion.

A po mendoni për një biznes të ri, projekt ose bamirësi mbledhjen e fondeve?

Na Kontaktoni Ne mund t'ju ndihmojmë

A keni një biznes, faqe interneti ose projekt që nuk po funksionon?

Na Kontaktoni Ne mund t'ju ndihmojmë

A ka bllokuar biznesi juaj, faqja e internetit apo projekti, a ka dështuar apo është i afërt?

Na Kontaktoni Ne mund t'ju ndihmojmë

Carl-Henry-Global-Services-SHOW-YOU

Nëse doni të "bëni vetë", qaseni në produktet tona të informacionit

Kërkoni një konsultim falas 30 Minute Skype

Carl-Henry-Global-Services-SHOW-YOU

Nëse keni nevojë për ndihmë dhe udhëzim të vogël, ne jemi këtu për ju.

Kërkoni një konsultim falas 30 Minute Skype

Carl-Henry-Global-Services-FOR-YOU

Nëse koha juaj është e shkurtër, ne kujdesemi për gjithçka !!

Kërkoni një konsultim falas 30 Minute Skype

FacebookeksitimLinkedInPinterest

Ne jemi një Website Sigurt - Kliko për të parë Certifikatën SSL tonë

Copyright © REACH BOOKS | Carl Henry Global - Financat Online Real Estate | Internet | Korporata | Lifestyle. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Faqja e internetit: www.carlhenryglobal.com Kontaktoni: info@carlhenryglobal.com

Carl Henry Global sa. (Regjistruar në Seychelles - Kompania Nr. 07816855) në 117 Orion Mall Palm Street Victoria Mahe Seychelles. Carl Henry Global sa. dhe çdo Divizioni operativ ose ndërmarrja Carl Henry është nuk është i autorizuar nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare të Mbretërisë së Bashkuar ose ndonjë autoritet tjetër rregullator financiar ndërkombëtar dhe nuk mund dhe nuk ofron këshilla për investime. Asgjë që gjendet në këtë faqe interneti ose në dokumentet e shkarkueshme nuk është menduar ose duhet të merret si një "promovim financiar" brenda kuptimit të seksionit 21 të Ligjit për shërbime dhe tregje financiare 2000 në Mbretërinë e Bashkuar, ose duhet të merret si një ftesë, nxitje ose rekomandim për t'u angazhuar në aktivitetin e investimeve. Kjo faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk ka për qëllim as nuk përbën këshilla investimi ose ndonjë kërkesë për të blerë, mbajtur ose shitur letra me vlerë ose instrumente të tjera financiare. Asnjë nga Carl Henry Global sa. bashkëpunëtorët e tij ose drejtorët, zyrtarët dhe punonjësit e tyre përkatës pranojnë çdo lloj përgjegjësie për pasojat e çdo mbështetjeje ose veprimeve të ndërmarra në bazë të ndonjë informacioni në këtë faqe interneti ose dokumenteve të shkarkuar nga ai. Ne rekomandojmë që para marrjes së vendimeve për investime të merrni këshilla nga një këshilltar i përshtatshëm. Për më shumë informacion kontaktoni info@carlhenryglobal.com

Ky Dokument lëshohet nga Carl Henry Global sa. ("CHG"), për qëllime të mundësive për pjesëmarrje në kredi. Asnjë person i autorizuar dhe i rregulluar sipas Aktit të Shërbimeve Financiare dhe Tregjeve të Mbretërisë së Bashkuar 2000 ("FSMA") nuk është kërkuar që të miratojë përmbajtjen e kësaj faqe interneti ose Dokumentet e shkarkuar nga ai. Ajo është në dispozicion në Mbretërinë e Bashkuar në bazë të asaj se është një promovim i liruar financiar sipas Ligjit për Shërbimet Financiare dhe Tregjet 2000 (Promovimi i Financave) 2005 ("FPO") duke u bërë vetëm për personat juridikë dhe fizikë në Mbretëria e Bashkuar që bien në përjashtimet nga neni 19 (profesionistët e investimeve) ose artikulli 49 (kompanitë me vlerë të lartë neto dhe shoqatat) të FPO. Më specifikisht:

Neni 19 vlen për personat të cilët janë të autorizuar nën FSMA ose të përjashtuara nga autorizimi, subjektet qeveritare dhe personat që bëjnë ose pritet të investojnë në baza profesionale (ose drejtori, zyrtari ose punonjësi i ndonjë entiteti të tillë nëse është përgjegjës për investimet e tij dhe nëse afrohet në ato kapacitet); dhe

Neni 49 vlen për organet e korporatave që kanë, ose në një grup me një që ka, kapitalin aksionar të thirrur ose aktivet neto të (a) £ 5m ose më shumë ose (b) £ 500,000 ose më shumë dhe 20 ose më shumë anëtarë; subjekte jokonkurruese që kanë pasuri neto prej £ 5m ose më shumë; ose trustet që në muajt paraardhës 12 kanë pasur në çdo kohë para dhe investime bruto më të mëdha se £ 10m (ose drejtori, zyrtari ose punonjësi i ndonjë entiteti të tillë nëse është përgjegjës për investimet e tij dhe nëse afrohet në atë kapacitet);

Carl Henry Global sa. nuk rregullohet nga Autoriteti i Mirëmbajtjes Financiare, ose nga ndonjë rregullator tjetër financiar në Mbretërinë e Bashkuar ose jashtë saj. Pjesëmarrësit nuk kanë të drejtë të parashtrojnë ankesë pranë Avokatit të Popullit në Britani të Madhe, e as në rast të një vonese nga Carl Henry Global sa. për të kërkuar sipas Skemës së Kompensimit të Shërbimeve Financiare. Ky Dokument nuk kërkohet që të jetë në përputhje me standardet për formën ose përmbajtjen e një Prospekti në përputhje, siç përcaktohet për qëllimet e Rregulloreve të Prospektit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare në Mbretërinë e Bashkuar ("FCA"), pasi pjesëmarrja në ofertën e përshkruar këtu është e nevojshme të jenë në shuma më të mëdha se € 100,000 për investitor.

Çdo përpjekje është bërë nga Carl Henry Global sa. për të përfaqësuar me saktësi produktet dhe produktet tona që promovojmë dhe potencialin e tyre. Edhe pse industria e marketingut në internet është një nga të paktët ku mund të ketë sukses masiv financiar me investime shumë të vogla financiare, nuk ka garanci se do të fitoni ndonjë para duke përdorur teknikat dhe idetë në këtë faqe interneti dhe në dokumentet e shkarkueshme. Shembujt në këto materiale nuk duhet të interpretohen si premtim ose garanci për të ardhurat. Potenciali për të fituar është plotësisht i varur nga personi që përdor produktin, idetë dhe teknikat tona. Ne nuk po promovojmë mundësi si kjo si një "skemë e pasur".

Materialet në produktet tona dhe faqet tona të internetit mund të përmbajnë informacion që përfshin ose bazohet në deklarata të ardhshme brenda kuptimit të aktit të reformës gjyqësore të letrave me vlerë të 1995. Deklaratat e ardhshme japin pritjet tona ose parashikimet e ngjarjeve të ardhshme. Ju mund t'i identifikoni këto deklarata me faktin se ato nuk lidhen në mënyrë rigoroze me faktet historike apo aktuale. Ata përdorin fjalë të tilla si "parashikojnë", "vlerësojnë", "presin", "projektojnë", "planifikojnë", "planifikojnë", "besojnë" dhe fjalët dhe termat e tjerë të një kuptimi të ngjashëm brenda një pershkrimi të fitimeve potenciale ose performancës financiare .

Të gjitha deklaratat e ardhshme këtu ose në ndonjë nga materialet tona të shitjes synojnë të shprehin mendimin tonë për potencialin e të ardhurave. Shumë faktorë do të jenë të rëndësishëm në përcaktimin e rezultateve tuaja reale dhe nuk do të bëhen garanci se do të arrini rezultate si shembujt e cituar, në të vërtetë nuk janë dhënë garanci që do të arrini ndonjë rezultat nga idetë dhe teknikat tona në materialin tonë.

Çdo kërkesë e bërë nga të ardhurat aktuale ose shembuj të rezultateve aktuale mund të verifikohet sipas kërkesës. Niveli juaj i suksesit në arritjen e rezultateve të pretenduara në materialet tona varet nga koha që ju kushtoni kursit, ideve dhe teknikave të përmendura, financat tuaja, njohuritë dhe aftësitë e ndryshme. Meqenëse këta faktorë ndryshojnë për individ, ne nuk mund të garantojmë suksesin tuaj ose nivelin e të ardhurave. As nuk jemi përgjegjës për asnjë nga veprimet tuaja. Të gjitha screenshots, prova dhe fotot janë vetëm për qëllime ilustrimi.

Ne përdorim cookies për të përmirësuar faqen tonë dhe përvojën tuaj, kur duke e përdorur atë. Cookies përdoren për funksionimin themelor të kësaj faqe tashmë janë vendosur. Për të mësuar më shumë rreth cookie-t që përdorim dhe si të fshini ato, shih tonë Politika e privatësisë.

I pranon cookies nga kjo faqe.
Direktiva e EU Cookie plugin nga www.channeldigital.co.uk