ensqarhyazbebnbsbgcaCEBzh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrfydeelguhamurriziwhiHmnhuigiditjajwknkkkmkololvltmgmsmlmimrmnnenofaplptparorusmsrstsnsdsiskslsoessuswsvtatethtrukurvixhyiyozu
ensqarhyazbebnbsbgcaCEBzh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrfydeelguhamurriziwhiHmnhuigiditjajwknkkkmkololvltmgmsmlmimrmnnenofaplptparorusmsrstsnsdsiskslsoessuswsvtatethtrukurvizu
Pin It

Carl-Henry-Internet-Si-to-set-up-nje-online-business_basic-shitjes-gypFaqja juaj e internetit duhet të shesë produktet ose shërbimet tuaja, ne e quajmë një "sistem shitjesh online" ose "Shpërndarje e shitjeve". Imazhi këtu tregon strukturën themelore fillestare (kliko imazhin për të shkarkuar një PDF) që mund të përpunohet dhe të ndërtohet. Ju duhet të keni një sistemin e biznesit online për të pasur sukses në eCommerce këto ditë, ju duhet të merrni një qasje profesionale duke përdorur modelet e shitjes të përcaktuara.

Një pasqyrë të shkurtër

SISTEMI ONLINE I BIZNESIT - Ka mënyra të ndryshme për të bashkuar strukturën online të cilën ne do të diskutojmë diku tjetër. keni opsione 3; Merrni dikë që t'ju tregojë se si ta bëni, merrni dikë që ta bëni atë me ju ose ta keni vendosur atë për ju.

NJEREZ - duhet të mendoni se kush është audienca juaj, çfarë subjekti do të prodhojë produkti juaj (Niche juaj), a ka një grup të madh njerëzish të interesuar që do të paguajnë para për produktin tuaj? Një faktor i përbashkët në lidhje me produktet ose shërbimet është që ata të zgjidhin një "problem" apo "nevojë" për klientët tuaj, puna juaj është të identifikoni këtë problem ose të keni nevojë dhe të ofroni një "zgjidhje" (produktin / shërbimin). duke kryer kërkimin e nevojshëm, atëherë ju duhet të kontaktoni këtë grup (Trafiku) dhe t'i udhëzoni në faqen tuaj të parë (Landing Page ose Optin Page).

PAGE LANDING / OPTIN - Ky është kontakti i parë që do të keni me klientët tuaj të ardhshëm, ju keni një kohë të kufizuar për të rrëmbyer vëmendjen e tyre. Një mënyrë është t'u ofrosh atyre një informacion të dobishëm dhe / ose të vlefshëm në formën e një dhuratë falas, kjo është një nxitje për ata që t'ju japin adresën e tyre të postës elektronike (Kjo është e rëndësishme).

DHURATË FALAS - Kjo duhet të jetë për të njëjtën çështje si produkti juaj, gjithashtu duhet të ofrojë mundësinë e klientit tuaj të ardhshëm që të marrë disa rezultate të menjëhershme drejt zgjidhjes që kërkojnë. Brenda dhuratës falas ju do të keni një shpjegim se si produkti juaj zgjidh problemin ose nevojën dhe lidhjet në faqen e shitjeve. Dhurata juaj e lirë mund të dorëzohet menjëherë në një "Thank You Page" ose email të automatizuar.

OPTIN PËR LISTËN TUAJA TË MAILIT - Pasi t'i merrni ato për të futur detajet e tyre në formën optin, do të keni një sistem të automatizuar që do të dërgojë email me informata shtesë të dobishme (Një Autoresponder) dhe do të përmbajë "Thirrje për Veprim" për t'i inkurajuar ata që të vizitojnë faqen tuaj të shitjeve nga oferta juaj.

SHITJA FAQJA - Kjo do të shpjegojë se si produkti apo shërbimi juaj ofron përfitime për klientin tuaj, ju duhet ta krijoni këtë për të shpjeguar "WIIFM" (Çfarë është në të për mua). Ju duhet të shikoni produktin tuaj tërësisht nëpërmjet syve të klientit tuaj. Produkti ose qasja në shërbimin tuaj do të jetë i menjëhershëm në rast se ajo është dixhitale ose ju do të jepni udhëzime mbi hapat e ardhshëm me email të menjëhershëm nëse është produkt ose shërbim offline.

PAGESA - Ju duhet të keni një metodë për të grumbulluar pagesa në internet si PayPal ose një llogari tregtare nga banka juaj.

FacebookeksitimLinkedInPinterest

Ne jemi një Website Sigurt - Kliko për të parë Certifikatën SSL tonë

Copyright © REACH BOOKS | Carl Henry Global - Financat Online Real Estate | Internet | Korporata | Lifestyle. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Faqja e internetit: www.carlhenryglobal.com Kontaktoni: info@carlhenryglobal.com

Carl Henry Global sa. (Regjistruar në Seychelles - Kompania Nr. 07816855) në 117 Orion Mall Palm Street Victoria Mahe Seychelles. Carl Henry Global sa. dhe çdo Divizioni operativ ose ndërmarrja Carl Henry është nuk është i autorizuar nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare të Mbretërisë së Bashkuar ose ndonjë autoritet tjetër rregullator financiar ndërkombëtar dhe nuk mund dhe nuk ofron këshilla për investime. Asgjë që gjendet në këtë faqe interneti ose në dokumentet e shkarkueshme nuk është menduar ose duhet të merret si një "promovim financiar" brenda kuptimit të seksionit 21 të Ligjit për shërbime dhe tregje financiare 2000 në Mbretërinë e Bashkuar, ose duhet të merret si një ftesë, nxitje ose rekomandim për t'u angazhuar në aktivitetin e investimeve. Kjo faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk ka për qëllim as nuk përbën këshilla investimi ose ndonjë kërkesë për të blerë, mbajtur ose shitur letra me vlerë ose instrumente të tjera financiare. Asnjë nga Carl Henry Global sa. bashkëpunëtorët e tij ose drejtorët, zyrtarët dhe punonjësit e tyre përkatës pranojnë çdo lloj përgjegjësie për pasojat e çdo mbështetjeje ose veprimeve të ndërmarra në bazë të ndonjë informacioni në këtë faqe interneti ose dokumenteve të shkarkuar nga ai. Ne rekomandojmë që para marrjes së vendimeve për investime të merrni këshilla nga një këshilltar i përshtatshëm. Për më shumë informacion kontaktoni info@carlhenryglobal.com

Ky Dokument lëshohet nga Carl Henry Global sa. ("CHG"), për qëllime të mundësive për pjesëmarrje në kredi. Asnjë person i autorizuar dhe i rregulluar sipas Aktit të Shërbimeve Financiare dhe Tregjeve të Mbretërisë së Bashkuar 2000 ("FSMA") nuk është kërkuar që të miratojë përmbajtjen e kësaj faqe interneti ose Dokumentet e shkarkuar nga ai. Ajo është në dispozicion në Mbretërinë e Bashkuar në bazë të asaj se është një promovim i liruar financiar sipas Ligjit për Shërbimet Financiare dhe Tregjet 2000 (Promovimi i Financave) 2005 ("FPO") duke u bërë vetëm për personat juridikë dhe fizikë në Mbretëria e Bashkuar që bien në përjashtimet nga neni 19 (profesionistët e investimeve) ose artikulli 49 (kompanitë me vlerë të lartë neto dhe shoqatat) të FPO. Më specifikisht:

Neni 19 vlen për personat të cilët janë të autorizuar nën FSMA ose të përjashtuara nga autorizimi, subjektet qeveritare dhe personat që bëjnë ose pritet të investojnë në baza profesionale (ose drejtori, zyrtari ose punonjësi i ndonjë entiteti të tillë nëse është përgjegjës për investimet e tij dhe nëse afrohet në ato kapacitet); dhe

Neni 49 vlen për organet e korporatave që kanë, ose në një grup me një që ka, kapitalin aksionar të thirrur ose aktivet neto të (a) £ 5m ose më shumë ose (b) £ 500,000 ose më shumë dhe 20 ose më shumë anëtarë; subjekte jokonkurruese që kanë pasuri neto prej £ 5m ose më shumë; ose trustet që në muajt paraardhës 12 kanë pasur në çdo kohë para dhe investime bruto më të mëdha se £ 10m (ose drejtori, zyrtari ose punonjësi i ndonjë entiteti të tillë nëse është përgjegjës për investimet e tij dhe nëse afrohet në atë kapacitet);

Carl Henry Global sa. nuk rregullohet nga Autoriteti i Mirëmbajtjes Financiare, ose nga ndonjë rregullator tjetër financiar në Mbretërinë e Bashkuar ose jashtë saj. Pjesëmarrësit nuk kanë të drejtë të parashtrojnë ankesë pranë Avokatit të Popullit në Britani të Madhe, e as në rast të një vonese nga Carl Henry Global sa. për të kërkuar sipas Skemës së Kompensimit të Shërbimeve Financiare. Ky Dokument nuk kërkohet që të jetë në përputhje me standardet për formën ose përmbajtjen e një Prospekti në përputhje, siç përcaktohet për qëllimet e Rregulloreve të Prospektit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare në Mbretërinë e Bashkuar ("FCA"), pasi pjesëmarrja në ofertën e përshkruar këtu është e nevojshme të jenë në shuma më të mëdha se € 100,000 për investitor.

Çdo përpjekje është bërë nga Carl Henry Global sa. për të përfaqësuar me saktësi produktet dhe produktet tona që promovojmë dhe potencialin e tyre. Edhe pse industria e marketingut në internet është një nga të paktët ku mund të ketë sukses masiv financiar me investime shumë të vogla financiare, nuk ka garanci se do të fitoni ndonjë para duke përdorur teknikat dhe idetë në këtë faqe interneti dhe në dokumentet e shkarkueshme. Shembujt në këto materiale nuk duhet të interpretohen si premtim ose garanci për të ardhurat. Potenciali për të fituar është plotësisht i varur nga personi që përdor produktin, idetë dhe teknikat tona. Ne nuk po promovojmë mundësi si kjo si një "skemë e pasur".

Materialet në produktet tona dhe faqet tona të internetit mund të përmbajnë informacion që përfshin ose bazohet në deklarata të ardhshme brenda kuptimit të aktit të reformës gjyqësore të letrave me vlerë të 1995. Deklaratat e ardhshme japin pritjet tona ose parashikimet e ngjarjeve të ardhshme. Ju mund t'i identifikoni këto deklarata me faktin se ato nuk lidhen në mënyrë rigoroze me faktet historike apo aktuale. Ata përdorin fjalë të tilla si "parashikojnë", "vlerësojnë", "presin", "projektojnë", "planifikojnë", "planifikojnë", "besojnë" dhe fjalët dhe termat e tjerë të një kuptimi të ngjashëm brenda një pershkrimi të fitimeve potenciale ose performancës financiare .

Të gjitha deklaratat e ardhshme këtu ose në ndonjë nga materialet tona të shitjes synojnë të shprehin mendimin tonë për potencialin e të ardhurave. Shumë faktorë do të jenë të rëndësishëm në përcaktimin e rezultateve tuaja reale dhe nuk do të bëhen garanci se do të arrini rezultate si shembujt e cituar, në të vërtetë nuk janë dhënë garanci që do të arrini ndonjë rezultat nga idetë dhe teknikat tona në materialin tonë.

Çdo kërkesë e bërë nga të ardhurat aktuale ose shembuj të rezultateve aktuale mund të verifikohet sipas kërkesës. Niveli juaj i suksesit në arritjen e rezultateve të pretenduara në materialet tona varet nga koha që ju kushtoni kursit, ideve dhe teknikave të përmendura, financat tuaja, njohuritë dhe aftësitë e ndryshme. Meqenëse këta faktorë ndryshojnë për individ, ne nuk mund të garantojmë suksesin tuaj ose nivelin e të ardhurave. As nuk jemi përgjegjës për asnjë nga veprimet tuaja. Të gjitha screenshots, prova dhe fotot janë vetëm për qëllime ilustrimi.

Ne përdorim cookies për të përmirësuar faqen tonë dhe përvojën tuaj, kur duke e përdorur atë. Cookies përdoren për funksionimin themelor të kësaj faqe tashmë janë vendosur. Për të mësuar më shumë rreth cookie-t që përdorim dhe si të fshini ato, shih tonë Politika e privatësisë.

I pranon cookies nga kjo faqe.
Direktiva e EU Cookie plugin nga www.channeldigital.co.uk