Lebet

ngadaptar




Ulah rék ngawangun hiji bisnis online?
Bisa ngabantu anjeun dina industri sagala!

ngabiayaan | PERUMAHAN | Internét | perusahaan | gaya hirup

Pin Ieu

Inpo naon urang kumpulkeun?

Urang ngumpulkeun informasi ti anjeun lamun anjeun ngadaptar dina situs urang, nempatkeun hiji urutan, ngalanggan newsletter urang, ngeusian formulir atawa Pasang Item dina karanjang balanja anjeun.

Lamun susunan atawa ngadaptar dina situs urang, sakumaha luyu, anjeun bisa jadi dipenta pikeun nuliskeun anjeun: ngaran, alamat e-mail, alamat milist atanapi nomer telepon. Anjeun bisa kitu, didatangan situs urang anonim.

Google, salaku ngajual pihak katilu, migunakeun cookies pikeun ngalayanan Iklan dina situs anjeun. pamakéan Google tina cookie DART nyandak ka ngawula Iklan ka pamaké anjeun dumasar kana datangna maranéhna pikeun situs anjeun sarta loka séjénna dina Internet. Pamaké bisa milih kaluar tina pamakéan cookie DART ku ngadatangan kawijakan privasi ad jeung jaringan eusi Google.

Naon ieu kami nganggo inpormasi anjeun?

Salah sahiji informasi urang kumpulkeun ti anjeun bisa dipaké dina salah sahiji cara di handap ieu:

Pikeun nyaluyukeun setelan pangalaman Anjeun - (informasi Anjeun mantuan kami pikeun hadé ngabales pangabutuh individu anjeun)

Pikeun ngaronjatkeun ramatloka kami - urang terus narékahan pikeun ngaronjatkeun kurban ramatloka kami dumasar kana informasi jeung eupan balik kami nampi ti anjeun

Pikeun ngaronjatkeun layanan palanggan - informasi Anjeun mantuan kami pikeun leuwih éféktif ngabales requests layanan palanggan anjeun sarta kaperluan rojongan

Ngolah transaksi - informasi anjeun, naha publik atawa swasta, moal dijual, disilihtukeurkeun, dibikeun, atawa dibikeun ka sagala parusahaan lianna pikeun alesan wae sama sekali, tanpa idin Anjeun, lian ti pikeun tujuan express di delivering produk dibeuli atawa layanan dipénta.

Pikeun administrate nawaran kami - kontes a, promosi, survéy atawa fitur situs séjén

Pikeun ngirim surelek periodik - Alamat surélék anjeun nyadiakeun keur ngolah urutan, bisa dipaké pikeun ngirim Anjeun informasi jeung apdet pertaining ka urutan anjeun, sajaba narima informasi warta parusahaan, apdet, produk atawa jasa patali occasional, jsb

Catetan: Upami iraha wae maneh hoyong unsubscribe tina parentah unsubscribe narima surelek kahareup, urang diantarana wincikan di handap unggal surélék.

Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?

Urang ngalaksanakeun rupa-rupa ukuran kaamanan pikeun ngajaga kasalametan informasi pribadi anjeun nalika anjeun nempatkeun hiji urutan atawa asupkeun, ngalebetkeun, atawa ngakses informasi pribadi anjeun.

Urang nawiskeun pamakéan hiji server aman. Sadaya inpo sénsitip / kiridit disadiakeun geus dikirimkeun via aman stop kontak Lapisan téhnologi (SSL) lajeng énkripsi kana databés panyadia gateway pamayaran urang ngan janten diaksés ku jalma otorisasi kalawan hak aksés husus ka sistem misalna, sarta anu diperlukeun tetep informasi rahasia.

Sanggeus urus, informasi anjeun pribadi (kartu kiridit, angka jaminan sosial, financials, jsb) moal disimpen di server urang.

Ulah ieu kami nganggo cookies?

Sumuhun, Cookies téh nyaéta payil leutik nu situs atanapi layanan Mindahkeun panyadia -na pikeun komputer Anjeun teuas ngajalankeun ngaliwatan panyungsi Web anjeun (lamun ngawenangkeun) anu nyandak éta loka atawa sistem panyadia ladenan pikeun mikawanoh panyungsi anjeun jeung newak na apal informasi nu tangtu.

Urang make cookies pikeun mantuan kami apal tur ngolah Item dina karanjang balanja anjeun, ngarti tur simpen preferensi Anjeun pikeun kahareup kunjungan na compile data agrégat ngeunaan lalulintas situs na interaksi situs supados urang tiasa nawiskeun pangalaman situs hadé tur parabot di mangsa nu bakal datang.

Upami Anjeun hoyong, Anjeun bisa milih pikeun mibanda komputer ngingetkeun Anjeun unggal waktos cookie a keur dikirim, atawa Anjeun bisa milih pikeun mareuman sakabéh cookies via setélan panyungsi anjeun. Kawas paling jaba, lamun ngahurungkeun cookies anjeun pareum, sababaraha layanan urang bisa jadi teu bener fungsina. Tapina, Anjeun masih bisa nempatkeun pesenan ku ngahubungan layanan palanggan.

Urang nyingkab informasi wae ka pihak luar?

Urang ulah ngajual, dagang, atawa lamun heunteu mindahkeun ka pihak luar informasi diwanoh pribadi Anjeun. Ieu teu kaasup dipercanten pihak katilu anu mantuan kami di operasi ramatloka urang, ngalakonan usaha urang, atanapi ngalayanan anjeun, jadi salami eta pihak satuju tetep inpo ieu rahasia. Urang ogé bisa ngaleupaskeun informasi anjeun nalika urang yakin release téh luyu sasuai jeung hukum, ngalaksanakeun kawijakan situs urang, atanapi ngajaga ours atanapi batur hak, hak milik, atawa kaamanan. Sanajan kitu, informasi nganjang non-pribadi diwanoh bisa jadi disadiakeun ka pihak sejen pikeun pamasaran, iklan, atawa nu lianna.

Tumbu pihak katilu

Aya kalana, di kawijaksanaan urang, urang bisa ngawengku atanapi nawiskeun produk pihak katilu atawa ladenan nu dina ramatloka urang. situs ieu pihak katilu gaduh kawijakan privasi misah tur bebas. kituna kami teu boga tanggung jawab atawa liability keur eusi na kagiatan ieu situs numbu. Mangkaning kami neangan ngajaga integritas situs urang jeung ngabagéakeun eupan balik wae ngeunaan loka ieu.

Protection California Online Privasi Act minuhan

Kusabab wajar we privasi anjeun kami geus dicokot teh precautions perlu jadi sasuai jeung California Online Privasi Protection Act. Urang kituna moal ngadistribusikaeun informasi pribadi anjeun ka pihak luar tanpa idin Anjeun.

Salaku bagian ti California Online Privasi Protection Act, sadaya pamaké loka urang bisa nyieun parobahan sagala informasi maranéhanana di kapan ku logging kana panel kontrol maranéhanana sarta bade ka 'Edit Profil' kaca.

Childrens Protection Privasi Online Act minuhan

Kami sasuai jeung sarat tina COPPA (Protection Childrens Online Privasi Act), urang ulah ngumpulkeun informasi wae ti saha handapeun 13 taun umur. ramatloka urang, produk jeung jasa anu sagala diarahkeun ka jalma anu heubeul sahenteuna 13 taun atawa heubeul.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Online Ngan

kawijakan privasi online Ieu lumaku ngan pikeun émbaran dikumpulkeun ngaliwatan ramatloka urang na teu informasi dikumpulkeun offline.

Sarat jeung Kaayaan

Mangga oge didatangan Sarat jeung Kaayaan urang bagian ngadegkeun pamakéan, Disclaimers, sarta keterbatasan liability jajahan pamakéan ramatloka kami di http://www.carlhenryglobal.com/terms-and-conditions

idin Anjeun

Ku migunakeun loka urang, maneh idin ka kawijakan privasi urang.

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami

Lamun urang mutuskeun pikeun ngarobah kawijakan privasi kami, kami bakal masangkeun eta parobahan dina kaca ieu, sarta / atawa ngamutahirkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tanggal modifikasi handap.

Kawijakan ieu panungtungan dirobah on 25 / 03 / 2018

ngahubungan Us

Mun aya patalékan ngeunaan kawijakan privasi kieu anjeun bisa ngahubungan kami nganggo inpormasi nu di handap.

http://www.carlhenryglobal.com
alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Kami nu Website aman - Klik ningali bijil SSL kami

Copyright © 2017 Carl Henry Global - Keuangan Online | Tanah Saréal | Internét | perusahaan | Otong. Sadaya hak disimpen.
website: www.carlhenryglobal.com kontak: info@carlhenryglobal.com

Urang make cookies pikeun ngaronjatkeun ramatloka urang jeung pangalaman anjeun nalika ngagunakeun eta. Cookies dipaké pikeun operasi penting loka ieu geus aya nu ngatur. Pikeun neangan nu leuwih ngeunaan cookies kami nganggo na kumaha ngahapus aranjeunna, tingali urang kabijakan privasi.

Kuring nampa cookies ti loka ieu.
EU cookie diréktif plugin ku www.channeldigital.co.uk